Nederlandse Kampioenschappen Dressuur & Springen

De weekenden van de maand maart staan in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen. Maar liefst 5 Radboudruiters zullen aan de start verschijnen van de Indoorkampioenschappen 2017 in Ermelo.

Morgen (4 maart) bijt Cindy Oosterhuis het spits af met (heel veel) Good Luck. Cindy en de Sir Shutterfly-nakomeling gaan om 10.00 uur van start in de klasse B. ’s Avonds om 18,20 uur start Martha van der Meulen haar Stal de Merskens Milo (v. Tsjalle 454) als nummer 1 in de L2. Een heel mooi nummer, Martha, hou ‘m vast!

Volgende week vrijdag 10 maart a.s. verschijnt Jeanet Dam als 7e aan de start in de M2 met de Tsjalke 395 nakomeling Gijsbert JD. Hopelijk is nummer 7 your lucky number, Jeanet!

Op het moment van schrijven van dit artikel staan de startlijsten voor het springen nog niet online, maar zeker is dat Gerrit en Hilde Veenstra 18 maart a.s. van start gaan. Gerrit start Gossie Gossie in de M en Funky in de klasse Z. Ook Hilde en Kentucky springen in de hoogste klasse.

Mochten jullie deze Radboudruiters willen volgen tijdens hun kampioenschappen, dan kan dat! ClipMyHorse zendt het kampioenschap live uit via Internet (klik hier).

Wij wensen alle Radboudruiters heel veel succes, maar vooral heel veel plezier in Ermelo! Zet ‘m op, we duimen voor jullie!

Onze sponsoren