Diverse uitslagen

(door Irma Leenman)

Op 21 oktober maakte Klaske Kramer een succesvolle overstap naar de L2-dressuur met haar jonge topper Zorro van 6 jaar. Met 183 punten in de tweede proef scoorde het duo hun eerste winstpunt in die klasse.

Een week later zetten zij in Oenkerk wederom een tweetal mooie proeven neer, die werden beloond met 188 en 191 punten. Ook Emma Zandberg en Veronica waren in Oenkerk te vinden. In de klasse B reden zij hun 10e winstpunt bijeen met 186 en 181 punten. Bovendien wonnen zij in hun eerste proef ook een derde prijs.


Bij de KFPS-selectiewedstrijd te Oenkerk op 24 oktober had de Friese merrie Dana van de Kadijk erg veel last van spanning; toch heeft Elina 2 winstpunten (188 en 186 punten) en een vierde prijs bijeen gereden. De komende tijd kan Dana zich te goed doen aan de gewonnen zak wortels.

Afgelopen vrijdagavond zijn Cindy Oosterhuis en haar pony Free VIP naar Indoor Zwaagwesteinde geweest. Zij kijken weer terug op een erg geslaagd en gezellig concours. In het M-springen was het duo foutloos en wonnen zij de derde prijs van cat. C/D/E. Het gaat alweer snel met de 6-jarige NRPS-pony Free VIP, want de punten voor het Z-springen zijn al weer binnen. Maar niet alleen in het springen ging het dit weekend goed, zaterdag in Vinkega ging het ook goed in de M1-dressuur. Hun proef was goed voor 184 punten en de eerste prijs.