De wedstrijden van afgelopen week

(door Irma Leenman)

Afgelopen week bezochten verschillende Radboudleden diverse concoursen.

Marit Reilink was met haar Denzell in Oenkerk te vinden. Zij hadden er een topdag. Hun eerste proef werd beloond met maar liefst 209 punten en een eerste prijs. In de tweede proef werden er 198 punten bijeen gereden, ook weer goed voor de eerste prijs. Marit en Denzell hebben ook nog gesprongen. Een foutloos parcours in de BB leverde hen een tweede prijs op. Het foutloze rondje in de B resulteerde in een vierde prijs.

Joke Reilink toog vrijdag met Emilio naar Joure, In de L2 reden zij 189 en 197 punten bijeen. Dit was goed voor twee tweede prijzen.

Cindy Oosterhuis deed woensdag mee aan de Hypo Fryslan Cup in Drogeham. Met haar pony Free Vip behaalde ze 188 en 193 punten in de L2 dressuur. Daarmee won het duo een 3e en 2e prijs. Vrijdag gaven Cindy en Free VIP acte de présence tijdens  CH Roden. In het L-springen waren ze foutloos en mochten zij een 3e prijs in ontvangst nemen.

Elina de Groot en Lady go Lightly debuteerden tijdens CH Joure in de klasse Z1. Hun eerste proef werd beloond met 204 punten. Met het behalen van deze winstpunt kan het sportpredikaat bij het NPRS worden aangevraagd voor Lady go Lightly, die al in het bezit is van het sterpredikaat.

Ook goed nieuws voor Paulien Arendz. Zij  behaalde op CH Oenkerk 204 en 208 punten in ze Z1 met Xanthia. Met het behalen van deze winstpunten zijn zij nu Z2 startgerechtigd.

Onze sponsoren