Uitslagen Radboudruiters tegoed

Larissa Jansma heeft vorige week haar debuut gemaakt in de wedstrijdsport met haar nieuwe pony Pepper.

Lees meer...

Dressuurprijzen voor Marit en Kim

BAKKEVEEN - Marit Velsma startte haar Enjoy voor de eerste keer in de dressuurklasse M1 na een week vol haperingen in de training. Het duo reed echter een mooie finale met twee eerste prijzen en twee winstpunten (184 en 182 punten). In Oudega kwam Kim Modderman uit in de B-dressuur met haar 4-jarige Fiasco. Zij scoorden twee fraaie winstpunten met 189 en 187 punten voor hun proeven. De punten waren goed voor een vierde en zesde prijs.

Huldiging Kringkampioenen

(door Irma Leenman)

DRACHTEN – Afgelopen donderdag werden in het Fries Paarden- en Congrescentrum Drachten de kringkampioenen gehuldigd. Deze kampioenen hebben het best gepresteerd over de zes kringwedstrijden tijdens het outdoorseizoen. Hier zaten opvallend veel Radboudruiters bij.

Lees meer...

Welbestede herfstvakantie

(door Irma Leenman)

TOLBERT - De leukste herfstvakantie is heerlijk dag na dag doorbrengen met je pony. Ja, Cindy Oosterhuis heeft wel wat met dat motto en  heeft haar herfstvakantie goed besteed.

Lees meer...

Weer in het zadel

(door Irma Leenman)

BAKKEVEEN – Na een blessure van haar paard Enjoy verscheen Marit Velsma zondag voor het eerst sinds de FK weer in de ring.

Lees meer...

Mooie klasseringen voor de jeugdleden

(door Irma Leenman)

APPELSCHA - Misschien is het de allerlaatste kringwedstrijd geweest, nu het onzeker is of Kring De Drie Stromen deze laagdrempelige wedstrijden blijft organiseren, maar de jeugdleden van De Radboudruiters presteerden goed in Appelscha.

Lees meer...

Hippiade Mennen

ERMELO – Afgelopen weekend mocht Gjalt Jan Jansma een gooi doen naar de Nederlandse titel mennen tijdens de Hippiade mensport, dit vanwege het behalen van de Noordelijke titel in de L-dressuur paarden enkelspan.

Lees meer...