fb 

Wedstrijden 2019

Klik hier voor de uitslagen Dressuur paarden 28 mei 2019
Klik hier voor de uitslagen Dressuur paarden 2 juli 2019

Dressuurproeven

   

Krantenartikelen 2008

Succesvolle starts in hogere klassen

(door Irma Leenman, 7 juni 2008)

DONKERBROEK – Een aantal Radboudruiters waagden tijdens de kringwedstrijd de sprong naar een hogere klasse in de dressuur.


Paulien Arendz was een van hen. Zij had met haar pony Golden Boy genoeg winstpunten bijeen gereden om uit te mogen komen in de M1. Dat deze combinatie thuis hoort in deze klasse bewezen zij met de behaalde winstpunten (194 en 182 punten) en de eerste prijs. Cindy Oosterhuis en Melody gaan als een speer in de B-dressuur. Vanaf eind mei zitten ze steeds in de prijzen en ook nu waren ze er met twee eerste prijzen weer bij (179 en 177 punten). Marit Velsma en Maxim lieten in diezelfde klasse hun tweede winstpunt noteren. Amber Rosema wist Glanteifi Anwen foutloos door het B-parcours te loodsen. Dat leverde 2 winstpunten op en bracht hun totaal op 6. Evenzo in de L1-dressuur werd met 180 punten de teller eentje omhoog geschroefd.

Bij de paarden gaf ook Annanda Sankar meteen een visitekaartje af tijdens haar eerste start in de M1-dressuur met Dilayla Shadow. Zij behaalden met 195 en 182 punten gelijk 3 winstpunten, bovendien werd hen eveneens de tweede prijs uitgereikt. Nynke Oosterhof reed met Winta haar eerste proeven in de klasse L2 en ook deze combinatie kon hun eerste winstpunt noteren (190 punten). Jolanda Veenstra vond dat Winoagranta SAG weer goed haar best had gedaan en met recht mag zij dat vinden. In de L1 scoorde deze combinatie namelijk de eerste prijs en twee winstpunten (193 en 181 punten).

Onze sponsoren