Sportartikelen

Hallo Radboudleden,
 
Zoals jullie vast wel hebben gezien, wordt er regelmatig over de prestaties van de Radboudruiters in de kranten gepubliceerd.

Wil je met jouw wedstrijduitslagen, keuringsprestaties, e.d. in de krant (of website/Heraut), geef ze dan door via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Irma schrijft er dan een artikel over! Voorwaarde is wel (i.v.m. de deadline van de krant) dat je je informatie 's zondags voor 20.00 uur aanlevert, anders wordt het niet geplaatst.

Voor de artikelen op de site is het leuk, wanneer je zoveel mogelijk over jouw paard of pony en de gebeurtenis waaraan je hebt meegedaan, vertelt. I.v.m. de beperkte ruimte in de krant worden dat soort 'weetjes' niet geplaatst, maar op onze site is daar gelukkig wel alle ruimte voor.
 
Heb je een NRPS-paard of pony (of weet je iemand met een NRPS-fokproduct) vermeld dat er dan even bij. Dan worden je sportprestaties ook meegenomen in het NRPS-nieuws, het maandblad waar Irma inmiddels ook voor schrijft.
 
PS:
Om misverstanden te voorkomen nog even het volgende:
Irma schrijft niet namens de rijvereniging, maar over de rijvereniging. Dit doet zij op persoonlijke titel en zij geniet hierbij de persvrijheid.

PS2: Bedenk wel dat de krant vaak artikelen aanpast afhankelijk van de ruimte, waardoor de informatie verkeerd of onvolledig in de krant kan komen. In principe accepteren zij ook alleen de 1e 3 plaatsen. Zoals het sportartikel wordt ingestuurd, staat het op onze website.

Onze sponsoren